Nilfisk

Nilfisk

Nilfisk är en av de ledande globala leverantörerna av professionella rengöringsprodukter och tjänster.

Med en historia som sträcker sig mer än 100 år bakåt i tiden

Ända sedan 1906 har vi strävat efter att lansera innovativa rengöringslösningar på marknaden och att utöka vår verksamhet för att bli branschledande.

Nilfisk grundades med en vision om att tillverka och sälja produkter av högsta kvalitet över hela världen, och i över 100 år har företaget anpassat sig efter marknaders och kunders växlande behov av innovativa produkter och lösningar.

Med en global säljstyrka och beprövade försäljningskanaler har vi etablerat starka och värdefulla kundrelationer och partnerskap världen över, och vi strävar efter att gå i bräschen för teknisk utveckling för att uppfylla våra kunders framtida behov.

I dag erbjuder Nilfisk ett omfattande utbud av förstklassiga rengöringsprodukter och ett stabilt eftermarknadsutbud till den professionella marknaden.

Våra främsta produktlinjer är golvvårdsutrustning, dammsugare och högtryckstvättar, samt ett brett utbud av dammsugare och högtryckstvättar för hemmabruk till kunder över hela världen. Nilfisk Group har sitt huvudkontor i Danmark och försäljningsföretag i över 40 länder. Kombinerat med ett starkt nätverk av distributörer marknadsför och säljer Nilfisk sina produkter i mer än 100 länder totalt. Våra produktionsanläggningar ligger i Asien, Europa och Amerika.

Vårt Sociala ansvar

Ansvarstagande börjar med vårt uppförande. Nilfisk har höga standarder i fråga om mänskliga rättigheter, affärsetik och miljö och vi är övertygade om att detta ger en mer hållbar affärsmiljö som gagnar Nilfisk, våra kunder och andra intressenter.

Hos Nilfisk erbjuder vi våra kunder hållbara rengöringslösningar. För oss innebär detta att säkerställa effektivitet och produktivitet och att sänka den totala driftkostnaden. Vi utvecklar rengöringsprodukter som inte bara är effektiva, utan även kräver mindre energi, vatten och rengöringsmedel. Ett viktigt fokus i vår verksamhet är ett minska kostnaderna för våra kunder samtidigt som vi förbättrar våra metoder för en hållbar utveckling.

  • Vi sänker den totala driftkostnaden och maximerar våra kunders avkastning på investeringen genom att utveckla produkter med förbättrad miljöprestanda
  • Vi stärker kapaciteten att leverera hållbara rengöringstjänster
  • Vi svarar på behoven av hållbar rengöring och utvecklar nya möjligheter att skapa varaktigt värde för våra kunder och deras medarbetare

Åtagande
Nilfisk är stolta över att ha skrivit under FN:s Global Compact. Vi vill understryka vårt åtagande att vara ett ansvarstagande företag och sträva efter kontinuerliga förbättringar inom alla våra fokusområden: mänskliga rättigheter, arbetsrättsliga frågor, miljö och antikorruption.

Spela videoklipp
Varukorg